Κοτόπουλο με λαχανικά και σος μουστάρδας

Υλικά:

  • Ότι λαχανικά έχουμε (πχ. κρεμμύδι, πιπεριές) ψιλοκομμένα
  • Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μπουκίτσες
  • Χυμό από λεμόνι
  • Μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Και ότι άλλα μπαχαρικά μας ταιριάζει να προσθέσουμε στη συνταγή

Εκτέλεση:

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε  μπουκίτσες και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σε αντικολλητικό τηγάνι αφού κάψουμε τον πάτο χωρίς να προσθέσουμε τίποτα μαραίνουμε όλα τα λαχανικά μας, όταν αυτά είναι έτοιμα ρίχνουμε και το κοτόπουλο μέσα και ανακατεύουμε να ασπρίσει (προσοχή να μην το αφήσουμε πολύ ώρα και στεγνώσει).
 Φτιάχνουμε μια σως (πχ λεμόνι, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο) και περιχύνουμε το μείγμα μας. Ρίχνουμε λίγο νερό ούτως ώστε να μπορεί να βράσει το κοτόπουλο μας και το σκεπάζουμε με ένα καπάκι για λίγη ώρα (3 με 5 λεπτά) μέχρι να είναι το κρέας όσο ζουμερό και μαγειρεμένο επιθυμούμε!